HCDR > Strategisch leveranciersmanagement
Eenvoudig inzicht en overzicht
Publieke én private sector
Bij de inkoper én de aanbieder

Om strategisch leveranciersmanagement te implementeren heeft u een toegewijde partij nodig ter ondersteuning van uw medewerkers nabij Etten-Leur en Breda. Een partij met de nodige kennis en expertise in huis. Dan is HCDR uw beste keuze. Op het gebied van implementeren van IT-contractmanagement en strategisch leveranciersmanagement in de omgeving van Etten-Leur zijn wij een gedegen speler. Met behulp van onze gespecialiseerde diensten haalt u gegarandeerd alles uit uw afgesloten overeenkomsten en richt u zich gewoon op uw core business.

Strategisch Leveranciersmanagement implementeren rondom Etten-Leur en Breda

In het kader van ISO 9001, 27001 en NEN 7510 is het implementeren van leveranciersmanagement verplicht in Etten-Leur en de rest van Nederland. Het opstellen van een duidelijk contract en het volgen van een zorgvuldig voortraject is dan ook uiterst noodzakelijk, maar dit is lang niet alles. Het is van belang dat u het geleverde periodiek monitort en, wanneer nodig, vertaalt naar verbeterafspraken. Er zal tijdig overlegd moeten worden om de lopende operationele zaken te bespreken en daar komt meer bij kijken dan u denkt. Wanneer één van de partijen zich namelijk moet gaan verbeteren, zijn dergelijke conversaties niet eenvoudig. Een onafhankelijke derde partij inschakelen die werkt in uw belang kan dan ook een uitkomst bieden. Voor het implementeren van strategisch management ondersteunen wij u gedurende het hele proces. Wij stellen voor u een dossier op met duidelijke afspraken en voeren voor u daarbij de periodieke leveranciersgesprekken. Daar zijn wij namelijk in gespecialiseerd. Zo wordt er te allen tijde vinger aan de pols gehouden voor uw gebruikers.

Genereer inzicht en grip

Wij zorgen ervoor dat uw leveranciers uw partners worden. Met betere voorwaarden en duidelijke service-afspraken zal uw bedrijf groeien en krijgt u meer grip op leveranciers en contracten. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Start met het implementeren van strategisch leveranciersmanagement en bel naar 0162-23 88 66 om onze experts nabij Etten-Leur te spreken. Uw mail stuurt u naar info@hcdr.nl.

Neem contact met ons op!


Inzicht en grip

Wat levert het op om ons in te zetten op het gebied van contractmanagement, dat is een vraag die we regelmatig krijgen. Hier leggen we het uit in een actueel praktijkvoorbeeld.

  • Hogere efficiency wat kan zorgen voor minder kosten
  • Eenvoudig inzicht en overzicht
  • Meer grip op contracten en leveranciers
  • Betere voorwaarden
  • Betere en duidelijke service afspraken
  • Makkelijker toekomstgericht werken
  • Groei door gebruik te maken van leveranciers die partners worden

Van leveranciers naar partners

Zonder overzicht geen inzicht. Zo kwam het dat onze klant in de private sector maar beperkt profiteerde van haar leveranciers. Dat ondanks een spend van meer dan € 100 miljoen. Wij gaven deze klant weer inzicht in de budgetten per afdeling, de afgesloten contracten en de daadwerkelijke prestaties van de contractpartijen. Waar nodig werden nieuwe afspraken gemaakt. Zo kon onze klant haar aanbieders confronteren en hen verplichten om weer waarde te gaan toevoegen.

  • Realistische budgetten, waarbij werkkapitaal weer vrij komt voor investeringen;
  • Scherpte op overeenkomsten en voorwaarden – zowel commercieel als inhoudelijk;
  • Een kostenbesparing van 15% (op een spend van € 100 miljoen).